Zamislite SPA tehnologiju koja funkcionira besprijekorno stvarajući optimalnu mikroklimu zraka, vlage i temperature koja instant djeluje na vaše fizičko zdravlje i ljepotu. Koja se postiže brže nego li ste predvidjeli i isto tako uz minimalnu potrošnju energije. Koja je dugotrajna i izdržljiva makar ju dnevno koristili i po 24 sata bez prestanka. Bogatih ali jednostavnih materijala, lako održivih, izuzetno visoke higijene, atmosferične rasvjete, ugodna mirisa, lagane glazbe…   I sve to upakirano u besprijekoran dizajn talijanskog nagrađivanog  dizajnera Cristiana Mina.

Da, baš tako je Starpool zamislio novu kolekciju privatne SPA oaze nazvanu znakovito: SOUL. Ono što su razvili i implementirali kroz 40 godišnje iskustvo u stvaranju profesionalnih wellness&spa prostora diljem svijeta, pretočili su u Soul kolekciju za privatnu upotrebu i privatne wellness oaze unutar manjih ugostiteljskih sadržaja: parnu s integriranim tušem te finsku saunu.

12963498_1699006343721612_2880503907679806511_n

 

PARNA SAUNA SA OPCIJOM TUŠA – SOUL STEAM

 Temperatura 43°-45°,  postotak vlage  98%  

Uključena ambijentalna LED rasvjeta, MP3 i USB muzika, porcelain gres keramika velikih dimenzija u bež bijeloj ili sivoj boji

Opcija tuša, inox kvadratna rozeta

Uključena Green pack funkcionalnost

soul-steam1

 

FINSKA SAUNA – SOUL SAUNA

Temperatura 80°-90°,  postotak vlage  10-20 % 

Uključena ambijentalna LED rasvjeta, MP3 i USB muzika, crna – Savu Fir ili natur – Natur Fir

Dvije horizontalna klupe, u dva nivoa. Zaštitna keramika duž zida iza peći

Uključena Green pack funkcionalnost

samo-soul-suna

Ostale novosti u Starpool SPA kolekciji prolistajte ovdje