Znate li da miris najaktivnije priziva potisnuta sjećanja, utječe na promjenu raspoloženja kao i na zdravlje? Čak 70% naših emocija je kontrolirano mirisima i ta činjenica pokazuje na snagu i važnost pri izboru adekvatnih mirisa i načina njihova korištenja.

Stoga Kemitron, vodeći proizvođač prirodnih mirisa za saune već tri desetljeća aktivno razvija nove verzije za wellness i spa prostore, mjesta gdje želimo maksimalno uživati i postići svoj well-being.

Kemitron mirisi su nastali na bazi potpuno prirodnih esenca eteričnih ulja, predefinirani za korištenje putem ugradbenih dispenzere svih vrsta i za sve kabine (parnu, finsku, tuševe doživljaja, kupke) kao i za ručno doziranje. Certificirani su od strane IFRA asocijacije, International fragrance association. Visoka kvaliteta osigurava intenzitet i postojanost, a time i ekonomičnost.

Više o Kemitronu kao i koju aromu izabrati za koju namjenu i efekt, pronađite u katalogu, a za ponudu ili bilo koji savjet ili pitanje oko vašeg wellness poslovanja kontaktirajte nas na:

T: (01) 3877 846 ili E: info@spa2o.com

Kemitron_Aromee_EN

cjenik mirisa za saune 2017

summer-lavender-essence1