Nilo spa design, talijanski vodeći proizvođač profesionalne tretmanske opreme i wellness namještaja, više od 30 godina kreira posebne, tople i vječne kolekcije za tretmanske zone vodećih svjetskih spa centara, beauty salona, hotela poput Doguš grupe, Marriot, Tui Blue, Armani. A osim same izrade, Nilo je formirao poseban dizajnerski odjel Contract, dediciran upravo kreativi i zadatku kako iskustvo i znanje prenijeti  klijentima kroz kreiranje posebnih spa prostora ili asistiranju profesionalnim savjetima izabranom arhitektonskom timu u njegovoj potpunoj implementaciji.

Tim dizajnera i arhitekata spreman je ponuditi i svoje viđenje vašeg prostora i to za svaku fazu vašeg projekta: od procjene i konceptualizacije prostora i maksimalne iskoristivosti svakog kvadratnog metra prema zadanom programu do prijedloga njegovog dizajna kroz definiranje kompletne profesionalne opreme vodeći se dvjema važnim postavkama: funkcionalnom dizajnu kako bi olakšali rad terapeutima te onome personalizacije, atmosfere i posebnog ugođaja, kako bi klijentu dali poseban doživljaj pri boravku u tretmanskoj zoni.

nilo showroom

render-01

 

Ova usluga je ujedno i core business Spa2o designa, ekskluzivnog Nilo partnera za područje republike Hrvatske, koji će na temelju inputa i što više informacija o klijentu, zajedno sa principalom pripremiti SPA prostor u trendu, ali baš poseban za njega. Dvije su Nilo kolekcije koje kataloge možete pregledati ovdje:

Nilo kolekcija 

Easy beauty kolekcija 

Nilo kolekcija je osnovna, a Easy beauty izdvojena kolekcija za niže budžete.