U novim kolekcijama 2016 Starpool predstavlja nastavak tehnološke i estetske smjernice koja se i do sada pokazala najuspješnijom: jednostave linije i pročišćeni dizajn, visoko-higijenski materijali i tehnologija u izradi i upravljanju koja pojednostavljuje i prati upotrebu kao i štedi energiju. Dominatne boje odnosno ne boje: bijela i crna.

Glamour kolekcija

U kolekciji za hotele i profesionalnu upotrebu ‘Glamour’ dominira uspješan efekt kombinacije starog i novog: novi eco stone i fiber staklo kao materijali za obložene zidove i klupe te oblik oble peći u boji srebra ili zlata kao poveznica sa starim. Boje parne saune: crna i bijela.

Poveznica sa starim jest i nova posebna crna suna od češljanog savur fir drveta. Crna boja se kao i kod prvih, originalnih sauna, dobiva obradom sa ugljenom i impregnacijom pod visokom temperaturom. S karakterom zar ne?

GlamourSteamPro11

Soul kolekcija

Soul kolekcija je nova kolekcija za privatne prostore i opet u samo nekoliko kvadrata vam donosi sve što trebate imati od wellness&spa prostora u svome domu: finsku saunu te parnu saunu sa integriranim tušem. Drugačijim izborom materijala od prijašnjih kolekcija: keramika u velikim dimenzijama na zidovima i klupi parne saune te savur fir crno i natur drvo u finskoj, izbacivanjem cromoterapije odnosno izmjene boja te ostavljanjem samo tuša, bez tuša doživljaja, postigla se znatna ušteda u izvedb (bez detalja), ali i u cijeni.

wellness-design-starpool-soul_oggetto_editoriale_h495

“Za obje zbirki – kaže kreativni direktor Starpoola i glavni arhitekt Cristiano Mino,  korištene su palete tamnih  boja, satenske površine materijala, meke na dodir, koji se dobiva maksimalno prirodnom obradom. Dizajn Soul kolekcije je jednostavnih linija gotovo lišen svakog detalja, a u Glamour kolekciji  bili smo inspirirani drevnom Hammam za izradu parne te finskom tradicijom za suhe saune, ali uvijek interpretacijom na suvremen način. ”

Da je Starpool poseban u definiciji svojih wellness koncepata, uvjerili su se hoteli diljem svijeta poputArmani Hotel u novom Mandarin Oriental u Milanu, Hotel Du Cap-Eden-rocín francuskoj rivijeri, all’Apogée u Courchevel na Clinique La Prairie u Švicarskoj. I ne samo oni. Kompletnu referent listu pronađite na http://www.starpool.com/en/