Osim novih kolekcija kabina za profesionalne i privatne prostore na Salonu del Mobile predstavljena su dva nova proizvoda: Zerobody® i NuRelax® Starpool. Njima je zasigurno obogaćen svijet well-beinga i to onaj svakodnevni, na koji možete utjecati ukoliko odvojite samo malo vremena i koncentrirate se na sebe.

NuRelax® je aplikacija – audio vodič koji jednostavno downloadate sa www.nurelax.com na svoj mobitel  i izaberete jedan od 6 ponuđenih stanja koja želite postići. Dalje samo slušate i slijedite…

nu relaxwellness-design-starpool-cristiano-mino_oggetto_editoriale_h495

 

Razvijen je u suradnji s istraživačkim centrom Neocogita, s vrunskim neurolozima s kojim su definirane sve vježbe u vodiču. Slijedeći ih, vježbate svoj mozak i učite ga kako se opustiti, poput stanja u meditaciji.

Sjetite se samo kako su školski sadržaji, kasnije križaljke, a i razne igre mozgalice definirane upravo sa istim ciljem: da bismo vježbali mozak!

A u kombinaciji sa Zerobody® uvodi nas u revoluciju wellbeing- jer sa osjećajem plutanja, ne-gravitacije, osjećaj opuštanja je udvostručen. Kako se to radi? U zračnom jastuku unutar kreveta,  tijelo pluta u beztežinskom stanju i um je slobodan. Ovaj osjećaj je nabliži osjećaju  dubokog opuštanja tijela bez gravutacije, u kojem dostižete vrh koncentracije i energije uma. “Takvo stanje recimo dovodi osobu u  maksimalnu učinkovitost na radnom mjestu. Za probati, teško je opisati riječima.” vele iz Starpoola.

wellness-design-starpool-zerobody_oggetto_editoriale_h495

Starpool je tvrtka, specijalizirana za profesionalne spa, koja više od 40 godina živi i stvara wellness opremu i prilagođena današnjici i tržištu koje postaje sve sofisticiranije –  nije prvi puta da je predvodnik u trendovima. Naime, osim nove eco spa ehnologije upravljanja saunama, energetske učinkovitosti, tu su i zahtjevi korisnika koji žele imati sve po mjeri i pri ruci, žele maksimalno iskoristiti ono malo vremena koje imaju za sebe na raspolaganju.

“Privatni korisnici sve su informiraniji, imaju više saznanja o well beingu, sve više cijene detalje i u opremi i u tretmanu,  a hotelski korisnici su u potrazi za privatnosti tako da se investitori okreću spa-u u apartmanima i višem broju, ali manjih kabina kako bi maksimalno omogućili privatnost korištenja u public prostorima.“ kaže Cristiano Mino kreativni direktor Starpool ujedno i glavni arhitekt Starpoool opreme.

Nemamo puno vremena, ali ga imamo na primjer tijekom pauze za kavu u uredu, u kutu svoje sobe, u salonu zračne luke – u između letova, i tih nekoliko minuta želimo iskoristiti bez posebnih priprema, bez presvlačenje – samo ležeći – kako bi postiglo stanje neopisive opuštanosti i bili spremni za dalje.

Novi koncept dry floating-a: plutanje bez vode, pojednostavljuje i proširuje mogućnosti korištenja i na prostore izvan zona wellness i spa prostora i daje nam da sami biramo kada i koliko ćemo uživati u svijetu wellnessa.

 

Izvrsno zar ne?

ZEROBODY & NURELAX EN